Temps de preparació: 10 minuts
Dificultat: Fàcil Cost: barat Típica de: La Lorraine(*) Amb el vistiplau de la mare del Dimitri Gateff (de La Lorraine)
Ingredients per a 1 Quiche, (persones: unes 8 porcions)
- Quatre ous
- Una ampolla de crema de llet
- Un paquet de formatge ratllat (es recomana el de quatre formatges del Caserío)
- Un paquet de bacó tallat a tires petites
- Pasta brisa
- Un pessic de pebre (opcional)
- Un pessic de sal
- Es fregeix el bacó amb poc oli fins que estigui daurat.
- En un vol gran es baten els ous.
- S’hi afegeix la crema de llet, el formatge, el bacó, la sal i el pebre i es barreja tot.
- En un motlle s’estén la pasta brisa fent de base i s’hi posa la barreja.
- Es posa al forn a uns 200 graus fins que estigui cuit (aproximadament 20 minuts).
- Es deixa refredar i... ja està llesta per menjar!
Important: El motlle ha de ser sempre rodó. No fer-ho així seria un sacrilegi pels nadius de la Lorraine.
ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,rico,rico y con fundamento
ResponEliminala provarem avui?
ResponEliminaSanta Madonna, che ho fame ! Fa tanto tempo che non ho mangiate una quiche catalana-lorena ;)
ResponElimina