diumenge, 15 d’agost del 2010

PISCO PERUÀ

Me la va dir: Joan Parcerisas
Temps de preparació: 20 m.

Dificultat: Fàcil Cost: normal Típica de: Perú i Xile .

Ingredients per a 6 persones:

3 mesures de pisco ( preferenment pisco Peruà blanc " Demonio de los Andes".

2 mesures de xarop de "goma" o confitat de sucre.

1 mesura de llimona.

1 clara d'ou batuda a "punt de neu".

- Glaç pilé ( 50%)

- Canyella i Amargo de Angostura.

Preparació:

1º- Batre el pisco , el xarop de "goma" ( o confitat de sucre ) i el glaç pilé (meitat de la barreja ) ; quan ja estigui batut efegir la llimona i tornar a batre , finalment afegir la clara d'ou ( a punt de neu ) i batre de nou. 2º-Servir en copa de còctel amb una mica de canyella i dos gotes de "amargo de angostura "; abans remullarem la bora de la copa amb llimona i la girarem per tal de fer-la descansar en un plat amb sucre granulat.

Anotacions: El "xarop de goma" pot ser substituït per un confitat casolà : 1/2 tasa ( cafè ) de sucre i tres cullarades d'aigua , fent-lo bullir fins la dissolució del sucre i deixar-lo refredar.

1 comentari:

  1. Una delicia de coctel,presentació i sabor.
    Una pasada ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
    bonisimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................

    ResponElimina