Dificultat: Fàcil Cost: normal Típica de: Perú i Xile .
3 mesures de pisco ( preferenment pisco Peruà blanc " Demonio de los Andes".
2 mesures de xarop de "goma" o confitat de sucre.
1 mesura de llimona.
1 clara d'ou batuda a "punt de neu".
- Glaç pilé ( 50%)
- Canyella i Amargo de Angostura.
Preparació:
1º- Batre el pisco , el xarop de "goma" ( o confitat de sucre ) i el glaç pilé (meitat de la barreja ) ; quan ja estigui batut efegir la llimona i tornar a batre , finalment afegir la clara d'ou ( a punt de neu ) i batre de nou. 2º-Servir en copa de còctel amb una mica de canyella i dos gotes de "amargo de angostura "; abans remullarem la bora de la copa amb llimona i la girarem per tal de fer-la descansar en un plat amb sucre granulat.
Anotacions: El "xarop de goma" pot ser substituït per un confitat casolà : 1/2 tasa ( cafè ) de sucre i tres cullarades d'aigua , fent-lo bullir fins la dissolució del sucre i deixar-lo refredar.
Una delicia de coctel,presentació i sabor.
ResponEliminaUna pasada ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
bonisimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................