dijous, 24 de juny del 2010

Dàtils amb foie / formatge

Me la va dir: La Carmen Cadierno i la Sunsi Vilà.
Temps de preparació: 20 minuts
Dificultat:
Fàcil
Cost: Car
Típica de:
Ingredients per a 6-8 persones:
40 dàtils naturals de bona qualitat
100 gr de mousse de paté de foie
100 gr de formatge Philadelphia
50 gr avellanes torrades
Ho trobem al mercat del Masnou.
Preparació:
Cal tallar els dàtils longitudinalment, i treure'n el pinyol.
Uns els omplim amb mousse de paté de foie (a temperatura ambient).
Els altres els omplim amb el formatge Philadelphia, i l'hi posem una ametlla torrada i pelada al mig.
Tant uns com els altres els podem posar uns minuts a la nevera per tal que tinguin mes consistència i siguin mes fàcils de presentar.
Presentació:
Servir a temperatura ambient.
S'acompanyen bé amb cava, porto blanc, moscatell blanc o vi de gel, ben fred

1 comentari:

  1. ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BONISSIIMIIISSSSS¡¡¡¡

    ResponElimina