divendres, 18 de juny del 2010

Mandonguilles amb albergínies

Me la va dir: La Iaia Maria

Temps de preparació: Dues hores
Dificultat: Fàcil peró entretinguda
Cost: normal
Típica de: No ho sé, peró estàn bones
  
Ingredients per a 4 persones:
  • 1kg. de carn picada (1/2 kg.de vedella i 1/2 kg. de porc)
  • 3 o 4 albergínies
  • 2 cebes grosses
  • Sal, alls, julivert, ou, farina i farina de gal.leta .

Preparació:

Es tallen les albergínies a trossos una mica gruixuts, es salen i es posen a la escorredora.
S'agafa la carn, es xafa amb una forquilla.
Es posa sal,alls trinxadets, julivert picat i una mica de pebre negre.
A continuació s'afegeix ou i es treballa molt. Afegir farina de gal.leta perquè quedi compacta.
A continuació es fan les mandonguilles, s'enfarinen i es fregeixen en un bon oli d'oliva de la TORRE DE L'ESPANYOL (Tarragona).
Un cop fregides es retiren i al mateix oli es fregeix l'albergínia prèviament enfarinada. Retirar.
Al mateix oli es fa un bon sofregit de ceba.
A continuació es posen a la cassola les mandonguilles i l'albergínia, es cobreix d'aigua i es deixa fer a foc lent.

A casa ens agraden molt. Espero que a vosaltres també (de fet jo diria que tots les heu menjat)

1 comentari:

  1. Recordo què bona que estava la que vas portar a Sant Joan de les Abadeses!

    ResponElimina