Dificultat: Difícil, Cost: barat
Típica de: L'home que te colesterol alt i ho fa d'amagat de la seva dona
Ingredients per a 1 persones:
- oli
- ous (2)
- alls (1)
- sal
Encendre el foc i posar oli a fregir(dins la paella) i en notar que està calent (l´oli) tirar el
all ben picat. Així que estigui daurat llençar els ous (i això es una tècnica molt difícil)¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.
Cal tirar a l'oli calent, l'interior dels ous, sense que es trenquin. Amb una escumadora fer saltar l'oli per damunt de l'ou (això és de professional) amb sort ja està i amb la escumadora s'emplata.
¡ hey! m´oblidava la sal
l´opció professional : servir amb patates fregides
Això que dius te que estar bo , abeure quan el tastem , dons per fer una bona crítica es imprescindible.
ResponEliminarectificació de l'errada , en lloc de "abeure ", te que ser a veure.
ResponEliminaenri,enri, que s'et veu molt el lleutó....
ResponElimina