dimarts, 15 de juny del 2010

L'Ou ferrat

Me la va dir: la Marga
Temps de preparació: 10 min.

Dificultat: Difícil, Cost: barat

Típica de: L'home que te colesterol alt i ho fa d'amagat de la seva dona

Ingredients per a 1 persones:

  • oli
  • ous (2)
  • alls (1)
  • sal

Encendre el foc i posar oli a fregir(dins la paella) i en notar que està calent (l´oli) tirar el all ben picat. Així que estigui daurat llençar els ous (i això es una tècnica molt difícil)¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡.

Cal tirar a l'oli calent, l'interior dels ous, sense que es trenquin. Amb una escumadora fer saltar l'oli per damunt de l'ou (això és de professional) amb sort ja està i amb la escumadora s'emplata.

¡ hey! m´oblidava la sal

l´opció professional : servir amb patates fregides

l'opció l'ósti...... : amb patates i virutes de foi

3 comentaris:

  1. Això que dius te que estar bo , abeure quan el tastem , dons per fer una bona crítica es imprescindible.

    ResponElimina
  2. rectificació de l'errada , en lloc de "abeure ", te que ser a veure.

    ResponElimina
  3. enri,enri, que s'et veu molt el lleutó....

    ResponElimina