diumenge, 27 de juny del 2010

Mango cremós amb magrana i mascarpone

Me la va dir: TV3 ( Cuines)
Temps de preparació: 30minuts/ 1 hora
Dificultat: Fàcil Cost: barat Típica de: Ingredients per a persones: 1 mango madur 1 magrana 2 pomes pell de llimona 125 gr de mascarpone petals de rosa comestibles 4 cullerades de sucre sesam blanc i negre Per fer la compota de poma , poseu en un cassó la poma pelada i tallada a daus , una mica de sucre i la pell de la llimona i deixeu-ho coure a foc suau durant una estona. Quan la poma estigui cuita , afegui-hi uns quants pètals de rosa tallats a trossos,remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts més. Per fer la crema de mango, poseu el mango pelat i tallat a daus en un cassó i triture-lo amb el turmix.Despres,paseu la crema per un colador. A continuació, poseu el sucre en una paella i dexeu-lo desfer a foc suau.Quan estigui desfet,afegir-hi una mica de sesam blanc i negre,remeneu-ho bé, retireu-ho del foc i amb una collera fer dibuixos amb el sucre sobre un paper sulfuritzat i deixeu-lo refredar. Mentrestan desgraneu la magrana i poseu la al fons de la copa, cobriu-la amb la crema de mango,paseu-hi un caneló de compota de poma i una de mascarpone a sobre i guarni la copa amb el caramel ,petals i sesam. bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada