dimarts, 29 de juny del 2010

Bacallà a la llauna

Me la va dir: El meu bacallaner
Temps de preparació: 1/2 h.

Dificultat: Fàcil Cost: normal Típica de: Catalunya Ingredients: per 2 persones

2 Trossos de bacallà.

Alls,julivert,oli,farina i pebre vermell dols.

Enfarinem el bacallà i el posem a una paella amb oli calent.

Quan el bacallà estigui freixit , el reservem.

Tallem l'all i el julivert i el tirem l'oli que tenim a la paella del bacallà

Quan ja comenci a esta deuradet hi afaixim el pebre vermell dolç (una culleredeta,o al gust de cadascun procurant que no s'ens cremi.

Posem el bacallà en una safata (llauna) per el forn, i aboquem per sobre el oli de la preparacio i el posem 5 minutets al forn. (Posar-lo es opcional,també queda bé sense forn)

Es pot acompanyar amb unes mongetes del ganxet.

Esta bonissssim!!!

Bon profit!!!

2 comentaris: