Dificultat: Fàcil
Cost: normal
Típica de: Catalunya
Ingredients: per 2 persones
2 Trossos de bacallà.
Alls,julivert,oli,farina i pebre vermell dols.
Enfarinem el bacallà i el posem a una paella amb oli calent.
Quan el bacallà estigui freixit , el reservem.
Tallem l'all i el julivert i el tirem l'oli que tenim a la paella del bacallà
Quan ja comenci a esta deuradet hi afaixim el pebre vermell dolç (una culleredeta,o al gust de cadascun procurant que no s'ens cremi.
Posem el bacallà en una safata (llauna) per el forn, i aboquem per sobre el oli de la preparacio i el posem 5 minutets al forn. (Posar-lo es opcional,també queda bé sense forn)
Es pot acompanyar amb unes mongetes del ganxet.
Esta bonissssim!!!
Bon profit!!!
es veritat , está molt bo.
ResponEliminaestic fent una prova de comentari
ResponElimina