Temps de preparació: 5
Dificultat: Fàcil Cost: normal Típica de: A l'estil gallec "xacobeo"Ginebra "G'Vine" , tònica Fever-tree, glaçons, raïm, pell de llima i menta.
En primer lloc refredarem la copa a servir amb uns glaçons, una vegada la copa estigui freda, canviarem els glaçons per tal de que siguin mes resistents, tot seguit afegirem dos grans de raïm (un blanc i l'altra negre) tallats per la meitat, després abocarem la ginebra seleccionada.
En el mo
ment de servir la tònica efectuarem un petit forat en la "chapa" de l'ampolla (per ex. amb la punta d'un ganivet) i anirem abocant en la copa amb petites sacsejades (aquest sistem
a farà que la beguda no tingui tant gas) i podrem degustar millor el gust afruitat del combinat; finalment afegirem una tira de pell de llima i una fulla de menta fresca, remenant posteriorment el còctel.
En el mo
Que vagi de gust.

Proposo una votació:
ResponEliminaQui està d'acord en canviar el nom de Gin Tònic pel de Gin TONI's?.
Anna: 1 vot a favor
...
jo tambè i estic de acord "Gin Toni`s
ResponElimina1 Vot mès de la Marga
La Montse tambè vota "Gin Toni's"
ResponEliminaI tant! jo també voto pel Toni's, es un homenatge a l'artista (i peregrí.
ResponElimina... i visca l'ocellet que li va explicar
Acabo de mirar la wikipedia i encara posa "Gin Tonic". Són lents. Què fan que no ho canvien per Gin Toni's?????
ResponEliminaI ja son 6 els vots Perquè aquest és l'únic gin-tònic que he provat que està bonissim i mereix per mèrit propi ésser gin-toni ara i per sempre.
ResponEliminaEstà béeee,
ResponEliminaEscrutats el 100% dels vots i per unanimitat, acabo de batejar la recepta com a Gin TONI's en honor del mestre cocteler major