dimecres, 16 de juny del 2010

Sípia amb patates

Me la va dir: La meva consogra, que al mateix temps li va dir la seva sogra
Temps de preparació: 1 h
Dificultat: Fàcil Cost: normal Típica de: la barca dels pescadors Ingredients per a 2 persones:
  • 1 sípia ben fresca i la seva melsa.
  • 1/2 kg de patates "mona lisa"
  • Alls, oli, ou , aigua i sal.
Preparació:
En primer lloc, tallar la sípia a trocets.
Pelar i tallar les patates de forma irregular.
Posar la cassola al foc amb oli, quan estigui una mica calent posar-li la sípia.
Quan la sípia estigui dauradeta, afegir-li les patates,i donar-li unes voltes per que se impregni del gust de la sípia, i tot seguit afegir-li l'aigua tot just cobrin-les.
Deixar bullir fins que les patates estiguin cuites.
Fer un all i oli (es pot fer amb la batedora)
Servir les patates amb sípia i posar all i oli, al gust de cadascun.
Bon Profit.

4 comentaris:

  1. Felicitats Marga,
    Veig que ja t'has estrenat al ciberespai.
    Ara ja podem disfrutar de les teves superreceptes

    ResponElimina
  2. Això d'estar de règim i llegir aquestes receptes, és una tortura!!!.

    ResponElimina
  3. Aquesta ja l'hem provat i es una passada!!!! Com vem disfrutar al dijous a casa la Marga, al dia seguent va ser dur aixecar-se per anar a treballar... bueno alguns si, altres no... quina enveja!!

    ResponElimina
  4. Està bonissimmmm!!! Nosaltres ja ho vem probar al dijous a casa la Marga. Al problema va ser al dia seguent aixecar-se per anar a treballar...bueno uns si, altres no. Però va valdre la pena!!!

    ResponElimina