Temps de preparació: 1/2 hora
Dificultat: Fàcil Cost: barat Ingredients per a 4 persones:
Per el fons de fruita vermella:
- 100 gr.gerds naturals
- 25 gr.de sucre moreno
- 100 gr. de maduixes.
- 200 gr.nata líquida,
- 200 gr.xocolata negra (65% cacao),
- 225 gr.nata semimontada
- 2 anissos estrellats (opcional).
Preparació:
Per el fons de fruita vermella:
- Triturar les maduixes i posar el suc en un pot amb el sucre moreno a uns 35º i remenar.
- A continuació,afegir els gerds.Remanar.
- Retirar del foc i posar a la nevera.
Per la mousse de xocolata:
- Posar a bullir la nata líquida i els anissos en un pot.
- Quan arrenqui el bull, retirar i colar sobre la xocolata trossejada i deixar reposar durant un minut.
- Després barrejar-ho tot; afegir una mica de nata semimontada i tornar a barrejar.
- A continuació incorporar la resta de la nata i seguir remenant amb molta suavitat fins que s'obtingui una textura brillant i elàstica.
- Reservar a la nevera. (treure'l una estona abans que es vulgui servir)
Muntatge: Posar el preparat de fruita vermella al fons d'una copa.Sobre el preparat una mica de mousse de xocolata
Ostres! Quina passada! Amb tot el que hem escrit ja podríem fer un dinar inoblidable!
ResponEliminaAquesta recepta hauria de portar l'etiquta de "pecat" :-)
ResponEliminaÉs un vici in extremis.
Una gran adquisicio a la nostra colecció!
Com podíem estar abans sense el nostre blog ? Això és una bogeria de receptes i de ganes de participar. I se'm fa la boca aigua amb tants menjars i postres apetitosos
ResponEliminaVisca les receptes dels meus millors amics!!!