dilluns, 21 de juny del 2010

COPA DE MOUSSE DE XOCOLATA SOBRE FONS DE FRUITA VERMELLA

Me la va dir: NURIA
Temps de preparació: 1/2 hora
Dificultat: Fàcil Cost: barat 

Ingredients per a 4 persones:

Per el fons de fruita vermella:
  • 100 gr.gerds naturals
  • 25 gr.de sucre moreno
  • 100 gr. de maduixes.
Per la mousse de xocolata: 
  • 200 gr.nata líquida, 
  • 200 gr.xocolata negra (65% cacao), 
  • 225 gr.nata semimontada
  • 2 anissos estrellats (opcional).

Preparació:
Per el fons de fruita vermella:  
  1. Triturar les maduixes i posar el suc en un pot amb el sucre moreno a uns 35º i remenar.
  2. A continuació,afegir els gerds.Remanar.
  3. Retirar del foc i posar a la nevera.
Per la mousse de xocolata: 
  1. Posar a bullir la nata líquida i els anissos en un pot.
  2. Quan arrenqui el bull, retirar i colar sobre la xocolata trossejada i deixar reposar durant un minut.
  3. Després barrejar-ho tot; afegir una mica de nata semimontada i tornar a barrejar.
  4. A continuació incorporar la resta de la nata i seguir remenant amb molta suavitat fins que s'obtingui una textura brillant i elàstica.
  5. Reservar a la nevera. (treure'l una estona abans que es vulgui servir)
Muntatge: Posar el preparat de fruita vermella al fons d'una copa.Sobre el preparat una mica de mousse de xocolata

3 comentaris:

  1. Ostres! Quina passada! Amb tot el que hem escrit ja podríem fer un dinar inoblidable!

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta hauria de portar l'etiquta de "pecat" :-)
    És un vici in extremis.
    Una gran adquisicio a la nostra colecció!

    ResponElimina
  3. Com podíem estar abans sense el nostre blog ? Això és una bogeria de receptes i de ganes de participar. I se'm fa la boca aigua amb tants menjars i postres apetitosos
    Visca les receptes dels meus millors amics!!!

    ResponElimina